Kazánarcú fiú világa

Rendszeres beszámoló a Kazánarcú fiú kalandjairól a 2. dimenzióban.

Utolsó kommentek

  • popcore: bánatos uaz utazzon hullámos aljú uszályon! (2010.03.26. 23:54) Hamvaibol a pogacsa...
  • M a s z a t: A nyitott hossz-etalon készletet ,szakmai ártalomként' tudom elfogadni Gábris részétől (gondolom ő... (2010.01.25. 17:53) Cell-gate
  • Dante Design: Bravó :D (2010.01.23. 17:46) Sign of the KRESZ
  • popcore: elnök (2010.01.22. 23:59) Egykismas
  • popcore: positive feedback (2010.01.19. 23:13) Sign of the KRESZ
  • Utolsó 20

Címkék

Arcatlansag a sorozoben

2009.12.28. 18:58 Mr.Dzsí

Egy borgőzös estén Budapest utcáit róva, az V. kerület sikátoraiban akadtunk össze egy meglepő fizimiskájú felebarátunkkal. A fiú magába révedve, lehajtott fejjel kavicsokat rúgdosott, feltűnően szomorú hangulatban időzött. Kezdeti meglepetésünket leküzdve odamentünk érdeklődni a problémája felől.

Hamar megtudtuk bánatának okát, ami szerint az út túloldalán fekvő ivó cégérében az ő portréja díszelgett, pedig ő mindig igyekezett mintaszerű életet folytatni. Eleinte nem értettük, hogy miért ábrázolnák az ő arcát egy kocsma homlokzatán, így megkértük hogy mutassa meg hol található ez kép. Meglepetésünkre az említett helyre érkezve egy korsó sört ábrázoló fényreklámra mutatott. Mikor ezt közöltük vele, mélységesen felháborodott, és elfordította az arcát megfelelő irányba. Az állunkat a padlóról összekanalazva konstatáltuk, hogy valóban az ő arcképét látjuk, hiszen őt Kazánarcú fiúnak hívják, ahogy a mellékelt képek is mutatják.

Vigasztalásképp megígértük neki, hogy indítunk egy blogot a problémájáról, és foglalkozunk a mi világunkban félreértelmezett képek helyes információtartalmának ismertetésével, mert állítása szerint nem ez az első alkalom, hogy más jelentést tulajdonítottak a képeknek, mint az a piktogramok otthonvilágában megszületett. A későbbiekben blogunk ezek helyes jelentésének a publikum elé tárásával kíván foglalkozni - természetesen a Kazánarcú fiú közreműködésével.

1 komment

Címkék: piktogram kazanarcu

A bejegyzés trackback címe:

https://kazanarcufiu.blog.hu/api/trackback/id/tr891628974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása