Kazánarcú fiú világa

Rendszeres beszámoló a Kazánarcú fiú kalandjairól a 2. dimenzióban.

Utolsó kommentek

  • popcore: bánatos uaz utazzon hullámos aljú uszályon! (2010.03.26. 23:54) Hamvaibol a pogacsa...
  • M a s z a t: A nyitott hossz-etalon készletet ,szakmai ártalomként' tudom elfogadni Gábris részétől (gondolom ő... (2010.01.25. 17:53) Cell-gate
  • Dante Design: Bravó :D (2010.01.23. 17:46) Sign of the KRESZ
  • popcore: elnök (2010.01.22. 23:59) Egykismas
  • popcore: positive feedback (2010.01.19. 23:13) Sign of the KRESZ
  • Utolsó 20

Címkék

Hamvaibol a pogacsa...

2010.03.25. 01:29 Dmitri

-Miért emeli ki a pogácsát?
-Nyilván nem szó szerint kell érteni, ugyanúgy vonatkozik bármely cukrász- és sütőipari termékre.

Laza kettő hónappal lett hosszabb a negyedik dimenzió az utolsó posztunk óta. Gabinak és Daninak ennyi átfutási idő kell, hogy az alkoholtól és füsttől az idegrendszerük ground zerojává váló, és már csak korábbi érdemeire való tekintettel agynak nevezett szövethalmaz rádöbbenjen: ezt a blogot bizony rajtuk kívül a kutya nem fogja frissíteni.

De ma csoda történik. Nem, a kripták nem nyílnak meg, a holtak nem támadnak fel (a blogunkat kivéve), nullával sem fogunk tudni osztani és valószínűleg Julest is átviszik a golyók. Ellenben a blogírás Pató Páljai ismét szolgáltba helyezik magukat azok nagy örömére, akik már az ősrobbanás és a vízözön között is olvastak minket.

Kivételesen nagy férgek leszünk, hiszen nem mi fogjuk megírni, hogy az adott piktogram mit is takar, hanem a kedves olvasókra bízunk annak kitalálását. Aztán ha nem sikerült, majd megadjuk a kegyelemdöfést.

Érkezzen hát övön alul a feladvány, ugorjunk egy toccsanós hasast a mocsokba, aztán hemperegjünk is meg benne. Szemünket becsukva, orrunkat befogva oldozzuk el a piktogramvilág Belzebubját, melynek megalkotásáért a legliberálisabb demokráciában is, tárgyalás nélkül sósavas beöntést kapnánk. Ha vagy olyan bátor, hogy még sötétben sem riadsz vissza a saját árnyékodtól, rajta, küzdj meg ezzel a vizuális torzszülöttel. Én viszont csak akkor ajánlom, ha mélyreható ismereteid vannak a mitológiai szörnyek elleni urbán gerilla-hadviselésben. Na jó, ez az utolsó poén szar volt, de legalább loptam.

 

 

 

 

 

 


 A szerencsés túlélők megfejtését kommentekben várjuk.

u.i. Igaz, az én nevem alatt jelenik meg, de kőkemény koprodukció termése a bejegyzés. (Így talán csak fél-fél adag idegmérget kapunk.)

1 komment

Címkék: képrejtvény szóvicc piktogram

A bejegyzés trackback címe:

https://kazanarcufiu.blog.hu/api/trackback/id/tr951866556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popcore · http://leples2tang.blogspot.com/ 2010.03.26. 23:54:04

bánatos uaz utazzon hullámos aljú uszályon!
süti beállítások módosítása